Święta Wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami, dlatego, jak zawsze z tej okazji, polecamy CATERING ŚWIĄTECZNY!

Zapoznajcie się z proponowanym menu pałacowej restauracji, a nasi kucharze chętnie przygotują wybrane przez Państwo potrawy.

ZUPY
– Żurek na zakwasie z białą kiełbasą (1 litr) – 28 zł,
– Flaki wołowe (400 g) – 10, 6 zł,
– Barszcz czerwony na zakwasie (1 litr) – 19, 7 zł,
– Czernina (1 litr) – 40 zł,
– Pasztecik z mięsem (1 sztuka) – 2, 8 zł.

DANIA MIĘSNE
– Zraz wołowy (120 g) – 18 zł
– Gołąbek z dziczyzny (160 g) – 12 zł,
– Filet z kaczki z pieczarkami (150 g) – 22 zł,
– Rolada drobiowa ze szpinakiem (120 g) – 12 zł
– Schab w śmietanie z grzybami (120 g) – 17 zł
– Karczek z dziczyzny (150 g) – 23 zł,
– Gulasz z dziczyzny (300 g) – 20 zł.

DODATKI
– Surówka z kapusty białej (150 g) – 4 zł,
– Surówka z kapusty pekińskiej (100 g) – 5 zł,
– Buraki na miodzie (150 g) – 4 zł,
– Kapusta modra na słodko (200 g) – 7 zł
– Kapusta kiszona zasmażana (200 g) – 4 zł,
– Pierogi po rusku (300 g), – 7 zł,
– Pierogi z ciasta filio z nadzieniem z kaczki (100 g) – 13, 6 zł.

ZIMNY BUFET
– Galarcik drobiowy (60 g) – 4 zł
– Galarcik rybny (60 g) – 5 zł
– Karkówka ze śliwką (80 g) – 8 zł,
– Pieczeń rzymska z sosem tatarskim (90 g) – 8 zł,
– Ozorek w galarcie (100 g) – 8 zł
– Klopsiki mięsne w occie (1 sztuka) – 4 zł.

W CAŁOŚCI
– Kaczka pieczona z jabłkiem (1 sztuka) – 95 zł,
– Karkówka ze śliwką (1kg) – 50 zł.

Wygląda pysznie, prawda?! Smakować będzie tak samo !!!

Zamówienia pod nr tel.  603 756 901.